Tips og tricks

Her har vi samlet de mest brugbare tips og tricks, der gør madlavningen lidt nemmere. Du lærer både nye teknikker og mere om krydderier og ingredienser.Men også hvordan du strækker holdbarheden på dine råvarer eller forvandler dine rester til nye retter. For jo mere du ved, jo sjovere og lettere er det at gå i køkkenet.

Filter

Hold madpakken frisk

7. november 2019

Stegetips

9. oktober 2019

Brug ovnen

19. marts 2018

Peberfrugt

19. marts 2018

Længere holdbarhed

19. marts 2018

Kryddernellike

19. marts 2018

Allehånde

19. marts 2018

Kardemomme

19. marts 2018

Kanel

19. marts 2018

Erstatningsliste

10. august 2017

Fjeldets bær

10. august 2017

Fadkoteletter

22. juni 2017

En børnemartini

14. juni 2017

Aftensmad

6. juni 2017

Weekendbrunch

6. juni 2017

Start dagen sundt

6. juni 2017

Sprød svær

6. juni 2017

Snyde-blinis

6. juni 2017

Pift rødkålen op

2. juni 2017

Pandekager med is

2. juni 2017

Morgenmadssmoothie

2. juni 2017

Mager middag

2. juni 2017

Lammekølle

2. juni 2017

Konfekt med frugt

2. juni 2017

Fyldt mørbrad

2. juni 2017

Frysning af ost

2. juni 2017

Børnedrinks

1. juni 2017

Burger på grillen

1. juni 2017

Kylling Tips

27. april 2017

Få sprøde kartofler

27. april 2017

Basilikum

18. april 2017

Frisk fra frost

25. maj 2013