Warning: Creating default object from empty value in /var/www/msqtest.dk/newtestmamarisavut/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Laksetatar med rogn - Mamarisavut

Laksetatar med rogn

Yields4 personerCook Time20 min.
Sending
User Review
5 (1 vote)

Ingredienser

100 g røget stenbiderrogn
200 g røget laks
1 creme fraiche
1 citron
1 purløg
1 bakke karse
1 kvist dild
Salt og peber
2 daggammelt brød
1 olivenolie

Fremgangsmåde

1

Hak laksen groft, og rør den med snittede purløg, karse, dild, revet citronskal og creme fraiche.
Smag til med salt og peber.

2

Skær brødet i grove tern, rist dem i olivenolie og drys med lidt salt.

3

Anret med krydderurter og den røgede stenbidderrogn.
Kilde: Royal Greenland

Udvalgte opskrifter

 

test
Sending
Reviews 0 (0 vote)
By bo
Stegte ris med æg og løg
Sending
Reviews 0 (0 vote)
By Mamarisavut
Pastasalat med rester
Sending
Reviews 0 (0 vote)
By Mamarisavut
Se mere

Ingredienser

 100 g røget stenbiderrogn
 200 g røget laks
 1 creme fraiche
 1 citron
 1 purløg
 1 bakke karse
 1 kvist dild
 Salt og peber
 2 daggammelt brød
 1 olivenolie

Fremgangsmåde

1

Hak laksen groft, og rør den med snittede purløg, karse, dild, revet citronskal og creme fraiche.
Smag til med salt og peber.

2

Skær brødet i grove tern, rist dem i olivenolie og drys med lidt salt.

3

Anret med krydderurter og den røgede stenbidderrogn.
Kilde: Royal Greenland

Laksetatar med rogn