FØDSELSDAGSLAGKAGE MED HINDBÆR

Fødselsdagslagkage med hindbær

Yields4 personerCook Time20 min.
Sending
User Review
4 (1 vote)

Ingredienser

3 lagkagebunde
4 dl piskefløde
300 g frosne hindbær (eller jordbær, skovbær, blåbær)
1 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
1/2 pose makroner
200 g flormelis
1/2 dl vand
Rød frugtfarve
Grønlandske flag til at pynte med

Fremgangsmåde

1

Hæld hindbærrene i en gryde. Hæld en spsk. vand i. Giv bærrene et hurtigt opkog.

2

Hindbær moses sammen med sukker og vaniljesukker.

3

Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.

4

Knus makronerne let og bland dem i hindbærskummet.

5

Læg bundene sammen med hindbærskum.

6

Rør flormelis og vand godt sammen og del den i to portioner. Tilsæt rød frugtfarve til den ene portion, indtil den er flot rød.

7

Pynt nu toppen af lagkagen: Den ene halvdel med hvid glasur og den anden halvdel med rød glasur.

8

Til sidst pyntes kanten med flag.

Udvalgte opskrifter

Ingredienser

 3 lagkagebunde
 4 dl piskefløde
 300 g frosne hindbær (eller jordbær, skovbær, blåbær)
 1 dl sukker
 1 tsk. vaniljesukker
 1/2 pose makroner
 200 g flormelis
 1/2 dl vand
 Rød frugtfarve
 Grønlandske flag til at pynte med

Fremgangsmåde

1

Hæld hindbærrene i en gryde. Hæld en spsk. vand i. Giv bærrene et hurtigt opkog.

2

Hindbær moses sammen med sukker og vaniljesukker.

3

Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.

4

Knus makronerne let og bland dem i hindbærskummet.

5

Læg bundene sammen med hindbærskum.

6

Rør flormelis og vand godt sammen og del den i to portioner. Tilsæt rød frugtfarve til den ene portion, indtil den er flot rød.

7

Pynt nu toppen af lagkagen: Den ene halvdel med hvid glasur og den anden halvdel med rød glasur.

8

Til sidst pyntes kanten med flag.

Fødselsdagslagkage med hindbær

Leave a Reply