
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hæld hindbærrene i en gryde. Hæld en spsk. vand i. Giv bærrene et hurtigt opkog.
Hindbær moses sammen med sukker og vaniljesukker.
Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.
Knus makronerne let og bland dem i hindbærskummet.
Læg bundene sammen med hindbærskum.
Rør flormelis og vand godt sammen og del den i to portioner. Tilsæt rød frugtfarve til den ene portion, indtil den er flot rød.
Pynt nu toppen af lagkagen: Den ene halvdel med hvid glasur og den anden halvdel med rød glasur.
Til sidst pyntes kanten med flag.
Udvalgte opskrifter
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hæld hindbærrene i en gryde. Hæld en spsk. vand i. Giv bærrene et hurtigt opkog.
Hindbær moses sammen med sukker og vaniljesukker.
Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.
Knus makronerne let og bland dem i hindbærskummet.
Læg bundene sammen med hindbærskum.
Rør flormelis og vand godt sammen og del den i to portioner. Tilsæt rød frugtfarve til den ene portion, indtil den er flot rød.
Pynt nu toppen af lagkagen: Den ene halvdel med hvid glasur og den anden halvdel med rød glasur.
Til sidst pyntes kanten med flag.